Benvinguts (Curs 2017-2018)

INCLÚS FESTIVAL, EL FESTIVAL AUDIOVISUAL DE LA DISCAPACITAT
El Festival Internacional de Cine i Discapacitat de Barcelona, un lloc on promoure obres audiovisuals amb temàtica sobre la discapacitat. Conèixer la serva realitat des d'un punt de vista diferent és la seva raó de ser. Es pot seguir a Twitter (@inclusfestival) i a Facebook www.facebook.com/inclusfestival/

 

1a MOSTRA AUDIOVISUAL SOBRE DISCAPACITAT "DISDOC BCN  2013"


DISDOC 2013

VISITA'NS I CONSULTA ELS DOCUMENTALS PREMIATS

L'Aula d'Estudis Socials ha promocionat enguany, en el marc del Dia Internacional de la Discapacitats una mostra de material audiovisual. Hem donar a conèixer documentals, vídeos i treballs audiovisuals de les entitats que intervenen en el món de la discapacitat i que no arriben als grans mitjans de difusió. Així mateix, hem potenciat els documentals realitzats per persones o col·lectius amb l’afany de donar a conèixer es seus anhels i experiències. Hem comptat amb 53 participants i els 13 finalistes van ser projectats als Cinemes Girona (C/ Girona 175) els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2013.A l'Aula tenim moltes activitats formativas relacionades amb al món de la discapacitat i altres temàtiques socials.

Us convidem a visitar-nos per conèixer totes les nostres activitats i apropar-vos a totes les realitats socials, especialment en el camp de les discapacitats.

Us podem oferir els nostres cursos regulars, que fem al llarg de l'any, formació específica per a alumnes de grau mig i formació per a professionals.


També us convidem a visitar l'Exposició Permanent Lluís Braille, que es troba a la nostra seu, tot demanant hora de visita en el nostre horari d'atenció al públic: de 10 a 19 hores (de dilluns a divendres).

CURSOS - CONFERÈNCIA

Podeu demanar-nos els cursos-conferència de una o dues hores, segons disponibilitat del sol·licitant. Es poden fer a la nostra seu o a la seu de l'entitat sol·licitant:

- Canviem el xip (sobre les necessitats i capacitats de les persones amb discapacitat)
- La Discapacitat Visual
- Eliminació de Barreres
- Braille i Noves Tecnologies
- Gossos pigall i de assistència


ALTRES CURSOS ORGANITZATS "A DEMANDA"

Tenim cursos preparats a l'espera que alguna entitat vulgui posar-los en marxa. Es poden realitzar a la nostra seu o a on indiqui l'entitat sol·licitant:

- Curs introductori sobre sobre sordesa i sordceguesa
- Curs sobre persones amb discapacitat intel·lectual i mental
- Curs sobre persones amb discapacitat física i gent gran
- Curs sobre interculturalitat i immigració


FORMACIÓ INDIVIDUALITZADA

La formació en aquestes matèries és fonamental i, per això, en fem formació en grups molt reduïts o inclús individualitzada, per a fomentar els coneixements que posseïm en aquestes matèries i que volem transmetre per a formar professionals hàbils:
- Diploma d'especialització en Rehabilitació Bàsica per a persones amb discapacitat visual B1+B2+B3, reconegut per la Universitat de Girona (UdG) com a "curs d'especialització". (300 hores)
-Curs d'Educació per a persones cegues o amb discapacitat visual (100 hores)


DOCUMENTALS

Hem participat en l'elaboració de diversos documentals (juntament amb l'Associació Discapacitat Visual Catalunya. B1+B2+B3, així com en programes de ràdio i televisió que volem posar a disposició de tothom:

- Ver a oscuras
- Ver para creer
- Spots publicitaris sobre tracte adient amb les persones amb discapacitat
- "Sense afany de lucre" (emès a RKB Ràdio Barcelona)
- "B1+B2+B3" (emès a Discapacidad TV) 

Darreres notícies